Kenneln

Emberridge kennel är resultatet av ett stort och djupt intresse för djur. Lisa Hansson heter jag, som sedan barnsben bara haft ett intresse, djur och natur. Olika djurslag på fyra ben har följt mig genom livet och som husdjursagronom inriktade jag min utbildning på avel och utfodring av idisslare. Till vardags arbetar jag med avel på nötkreatur, främst mjölkkor, i egenskap av rådgivare och säljare på en husdjursförening. Min lediga tid ägnar jag åt hundar och jakt och allt som hör därtill. Mer om min syn på avel och avelsmålen för Emberridge kennel kan du läsa under Uppfödningen.

För mig är hunden först och främst en familjemedlem och en underbar arbetskamrat. Därför är det viktigt för mig att valparna som föds på Emberridge kennel ska erbjudas både kärleksfulla hem och stimulerande arbetsuppgifter, alltid både och, aldrig antingen eller.

Emberridge kennel har flyttat till Blekinge och finns nu mellan Karlshamn och Ronneby. Du når mig lättast via mejl lisa.hansson@live.se eller via kennelns Facebook-sida.